- Overview
- Technical Specifications
- Introduction
- Services and support
استفاده از انواع محصولات با کنترل شدت جریان هوا قابل حمل بودن به خاطر استفاده از چرخ های گردان با کیفیت عالی راندمان بالاتر به خاطر استفاده از عایق های حرارتی و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا یکنواختی ۹۹ درصدی محصولات به خاطر گردش هوای مداوم و یکنواخت بهترین گزینه برای کسب و کار های کوچک ، کشاورزان و باغداران میوه خشک و گیاهان دارویی تنظیم قدرت عملکرد دستگاه در مدل های برقی بر اساس توان در دسترس تنظیم حالت مصرف برق بر اساس ساعت در کنتور های 3 زمانه حالت های انرژی فوق کم مصرف کم مصرف ایده آل پرقدرت فوق کم مصرف کم مصرف ایده آل پرقدرت اطلاعات مربوط به خشک کردن برای تمامی محصولات زراعی بهترین امتیاز برای تازه کار ها بروزرسانی دیتابیس از طریق اینترنت به صورت کاملا رایگان مشاهده برخط وضعیت دستگاه، مرحله فعلی، دما، رطوبت و زمان باقی مانده امکان اعمال تنظیمات جدید بر روی دستگاه امکان ایجاد دیتابیس شخصی برای محصولات اختصاصی دستگاه ها منطبق بر آخرین استاندارد های کشوری و بین المللی طراحی و ساخته می شوند. محصولات خشک شده آماده صادرات به تمامی کشور های دنیا هستند. کنترل و پایش تمام اطلاعات مربوط به دستگاه صفحه نمایش لمسی با محیط گرافیکی کاربر پسند پردازنده قدرتمند 4 هسته ای و پردازنده گرافیکی ARM دارای ساعت و تاریخ داخلی دقیق سنسور دما با دقت بسیار بالا و تعداد بالا جهت پایش دقیق محیط سنسور دمای هیترباکس جهت جلوگیری خروج از محدوده دمای مجاز سنسور دقیق اندازه گیری رطوبت و امکان تنظیم رطوبت نهایی محصول سنسور گاز متان برای تشخیص نشتی گاز و جلو گیری از آتش سوزی سنسور گاز CO برای تشخیص خام سوزی و خاموش کردن موقت دستگاه سنسور اندازه گیری دمای سیال و دمای شعله یکنواختی ۹۹ درصدی محصولات خشک شده خشک کردن تا رطوبت ۰ درصد جلوگیری از ورود گرد و غبار از محیط سنسورهای گاز متان برای تشخیص نشت گاز متان در محیط اطراف مشعل ذخیره شدن تنظیمات هنگام قطعی برق و ادامه فرآیند پس از اتصال مجدد مدیریت باکس های مولد حرارت با استفاده از سنسور دمای شعله و سیال سیستم هشدار در صورت تشخیص خطرخشککنهای کابینتی درایزیرو ®DryZero
خشککن کلاسیک را با ویژگی های مدرن داشته باشید!
چرا خشک کن کابینتی؟
سیستم مدیریت مصرف انرژی
دیتابیس کامل محصولات
کنترل با اپلیکیشن فارمینو
مطابق با آخرین استاندارد های دنیا
پنل کنترل یکپارچه
سنسور های دیجیتال فوق دقیق
کیفیت مورد قبول برای صادرات
خیالت از همه چی راحت
* در مدل های برقی و هیبرید به کار برده شده اند. ** در مدل های گازی و هیبرید به کار برده شده اند. توجه: اعداد و مقادیر بیان شده در این صفحه در شرایط استاندارد و با دستگاهی که به تازگی راه اندازی شده است به دست آمده است. توجه: اعداد و مقادیر بیان شده در قسمت مشخصات فیزیکی به جز موارد به تفکیک بیان شده، مشخصات مدل 2 مترمکعبی است.
مشخصات فیزیکی محفظه خشککن کابینتی
طول خارجی بدنه
1.1 متر
عرض خارجی بدنه
1.1 متر
ارتفاع خارجی بدنه
2.2 متر
طول محفظه داخلی
80 سانتی متر
عرض محفظه داخلی
70 سانتی متر
ارتفاع محفظه داخلی
1.5 متر
فاصله لایه ی بیرونی با لایه میانی عایق
3 سانتی متر
فاصله لایه داخلی با لایه میانی عایق
7 سانتی متر
قطر عایق
5 سانتی متر
دانسیته عایق
30 درصد
ابعاد تحت پوشش عایق
جداره های بالا، پایین، پشت، چپ، راست و درب محفظه خشک کن
نحوه عایق سازی دور درب
لاستیک عایق، نمد نسوز
قطر چرخ های بدنه
15 سانتی متر
فاصله کف دستگاه از سطح زمین در سطح تراز
20 سانتی متر
تکنولوژی اتصال اجزاء و قطعات
جوش CO2، جوش آرگن، پیچ و مهره
ریل سینی ها
نبشی گالوانیزه
فاصله سینی ها
7 سانتی متر
مشخصات فیزیکی سینیهای خشککن کابینتی
ارتفاع
10 میلی متر (با هدف افزایش جریان هوا روی سینی ها لبه ها حذف شده اند و در صورت سفارش قابلیت اضافه شدن دارند)
طول
80 سانتی متر
عرض
60 سانتی متر
جنس سینی ها
برنج آبکاری شده ( گالوانیزه گرم یا کروم)، استیل
سایز مش شبکه سینی
5*5 – 8*8 سانتی متر (سفارشی)
توری پلی اتیلن فود گرید روی سینی
دارد
نوع پلیمر استفاده شده در توری
HDPE
حفاظت اضافه توری در مقابل واکنش با مواد غذایی
متریال حاوی پایدار ساز UV
سایز مش شبکه توری
7*7 میلی متر
مشخصات سنسورها
دقت اندازه گیری سنسور دما
0.0625 درجه سانتی گراد
خطای اندازه گیری سنسور دما
+ – 0.1 درجه سانتی گراد
نوع سنسور دما
سنسور دیجیتال با قابلیت کالیبراسیون اتوماتیک
دقت اندازه گیری سنسور رطوبت محیط
0.1 % RH
خطای اندازه گیری سنسور رطوبت محیط
0.5 % RH
نوع سنسور رطوبت
سنسور دیجیتال با قابلیت کالیبراسیون اتوماتیک
دقت اندازه گیری سنسور ایمنی ترموکوپل
0.5 درجه سانتیگراد
خطای اندازه گیری سنسور ایمنی ترموکوپل
2 درجه سانتیگراد
نوع سنسور ترموکوپل
سنسور آنالوگ با خروجی اصلاح شده دیجیتال دارای کالیبراسیون اتوماتیک به روش Start Point Calibration
دقت اندازه گیری سنسور نشت گاز متان
1 ppm
خطای اندازه گیری سنسور نشت گاز متان
+ – 2 ppm
نوع سنسور گاز متان
سنسور آنالوگ با کالیبراسیون به روش Three Point Calibration
دقت اندازه گیری سنسور تشخیص گاز منوکسیدکربن
1 ppm
خطای اندازه گیری سنسور تشخیص گاز منوکسیدکربن
+ – 3 ppm
نوع سنسور گاز منوکسیدکربن
سنسور آنالوگ با کالیبراسیون به روش Three Point Calibration
دقت اندازه گیری سنسور توان مصرفی
1 وات
خطای اندازه گیری سنسور توان مصرفی
+ – 2 وات
دقت اندازه گیری سنسور انسداد خروج دود
سنسور آنالوگ دو وضعیتی
نرخ وقوع خطای سنسور
1 در 15000000 داده برداری
دقت سنسور تشخیص وضعیت درب
سنسور آنالوگ دو وضعیتی
نرخ وقوع خطای سنسور
1 در 100000 داده برداری
مشخصات فنی پنل کنترل
فرکانس پردازنده مرکزی
1.7 گیگاهرتز (قفل شده)
تعداد هسته های پردازشی
4 هسته
معماری پردازنده مرکزی
ARM-V8A 64Bit
فرکانس پردازنده گرافیکی
640 مگاهرتز
ظرفیت حافظه دسترسی تصادفی RAM
4 گیگابایت
نوع حافظه دسترسی تصادفی RAM
LPDDR4 – 3200MHz
ظرفیت حافظه ذخیره سازی اطلاعات
64 گیگابایت
تکنولوژی ارتباطی حافظه ذخیره سازی اطلاعات
UFS 2.0 ~ A2
حداکثر پهنای باند درگاه شبکه
1GB/s
صفحه نمایش رنگی
بله
صفحه نمایش لمسی
بله
فناوری صفحه نمایش
IPS LCD
بازه اندازه صفحه نمایش
7 تا 10 اینچ
رزولوشن صفحه نمایش
480*800 – 900*1600 پیکسل
نسبت صفحه نمایش به بدنه پنل
27.5 درصد
محافظ صفحه نمایش
Corning Gorilla Glass 3
فرکانس پردازشی میکروکنترلر IO
16 میلیون سیکل پردازشی در ثانیه
ولتاژ ورودی پنل کنترل
220 ولت AC
حداکثر توان مصرفی پنل کنترل
130 وات ساعت
درگاه های ارتباطی
درگاه اتصال سنسورهای دما، درگاه اتصال سنسورهای رطوبت، درگاه اتصال سنسور توان مصرفی، درگاه اتصال سنسورهای ترموکوپل، درگاه اتصال سنسورهای گاز متان و منوکسید کربن، درگاه اتصال سنسور انسداد خروجی دود، درگاه اتصال سنسور وضعیت درب، درگاه استاندارد برق ورودی، درگاه ارتباط با باکس کنترل، درگاه های ارتباط شبکه LAN
مشخصات باکس مولد حرارت برقی *
بازه ی توان الکتریکی مصرفی
1.2 الی 76.8 کیلووات (بسته به ابعاد دستگاه)
ولتاژ ورودی سیستم
220 ولت – 380 ولت
بازه ی توان حرارتی تولید شده
4.4 الی 70.4 کیلووات (بسته به ابعاد دستگاه)
مشخصات باکس مولد حرارت گازی **
ظرفیت حرارتی ورودی
26.2 کیلووات به بالا (وابسته به سفارش)
ظرفیت حرارتی خروجی
24.3 کیلووات به بالا (وابسته به سفارش)
راندمان حرارتی
92.8 درصد
حداکثر فشار مدار سیال
3 بار
حداکثر دمای مدار سیال
105 درجه سانتیگراد
حجم سیال در گردش
6 لیتر
ولتاژ ورودی باکس مولد حرارت گازی
220 – 230 ولت / 50 هرتز
حداکثر توان الکتریکی مصرفی باکس مولد حرارت گازی
125 وات
مشخصات سیستم گردش هوا
توان فن های مکنده
150 وات
سرعت چرخش پروانه فنهای مکنده
1380 دور در دقیقه
ولتاژ ورودی فنهای مکنده
210 – 230 ولت تک فاز
دبی جریان هوای عبوری از هر فن مکنده
2300 مترمکعب بر ساعت
توان فنهای دمنده
300 وات
سرعت چرخش پروانه فنهای دمنده
1400 دور در دقیقه
ولتاژ ورودی فنهای دمنده
210 – 240 ولت تک فاز
دبی جریان هوای عبوری از هر فن دمنده
4300 متر مکعب بر ساعت
جنس عایقها
نمد نسوز صنعتی
مشخصات سیستم تخلیه رطوبت
سیستم کنترل
فن و دریچه
توان مصرفی فن تخلیه رطوبت
150 وات
سرعت چرخش فن تخلیه رطوبت
1380 دور در دقیقه
ولتاژ ورودی فن تخلیه رطوبت
210 – 230 ولت
دبی هوای عبوری
1100 متر مکعب بر ساعت
حداکثر زاویه چرخش دریچه
180 درجه
بازه ی زاویه تنظیم شده جهت باز و بست دریچه
0 – 90 درجه
دقت چرخش دریچه
0.1 درجه
خطای چرخش دریچه
0.5 درجه
سیستم کالیبراسیون چرخش دریچه
کالیبراسیون خودکار به روش Start Point Calibration
پارامترهای قابل تنظیم
قابلیت تنظیم حداقل دما
در بازه ی 20 الی 90 درجه سانتیگراد – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم حداکثر دما
در بازه 25 الی 95 درجه سانتیگراد – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم رطوبت نهایی محصول
در بازه ی 8 الی 99 درصد RH – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم زمان خشک شدن محصول
در بازه ی 1 دقیقه الی 24 ساعت – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت انتخاب تنظیمات خشک کردن محصول از لیست دیتابیس پیشنهادی
بدون محدودیت – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم قفل صفحه و قفل و باز کردن صفحه
توسط پنل کنترل
قابلیت بروزرسانی دیتابیس تنظیمات پیشنهادی
توسط پنل کنترل
قابلیت بروزرسانی نرم افزار (فیرمور) دستگاه
توسط پنل کنترل
قابلیت تنظیم زبان برنامه
بین زبان های فارسی و عربی – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم نوع فونت و سایز فوقنت صفحه نمایش
توسط پنل کنترل
قابلیت تنظیم تم رنگ المان ها
توسط پنل کنترل
قابلیت تنظیم تم پس زمینه بین حالت تیره و روشن
به طور خودکار یا دستی – توسط پنل کنترل
اتصال دستگاه به اپلیکیشن فارمینو توسط اسکن QR Code
توسط اپلیکیشن فارمینو و پشتیبانی شده در پنل کنترل
قابلیت مدیریت انرژی مصرفی توسط کاربر
در چهار سطح “فوق کم مصرف”، “کم مصرف”، “ایده آل” و “پرقدرت” – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم زمان و تاریخ
به صورت خودکار و دستی – توسط پنل کنترل
قابلیت رد کردن مراحل خشک کردن در صورت عدم نیاز
توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت توقف دستگاه در حین کار در مراحل
توسط پنل کنترل و اپلیکیشن
قابلیت تنظیم شدت هوای در گردش درون محفظه
در سه سطح – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن
مشخصات متد ارتباطی
پروتکل ارتباطی
PAIOT
بستر ارتباطی
اینترنت
شبکه ارتباطی
3G, 4G, TD-LTE
پروتکل امنیتی
TLS 1.3
Before getting to know the product
The increase in the world’s population and its rampant growth has increased the need for food in an uncontrollable way and has necessitated the expansion of industries, especially food industries. Food dehydration is one of the most used processes in the food industry, whether natural or processed food for consumption Directly or used as an input for other transformation industries. Today, dehydration of foods is being done widely and on an industrial scale in developed countries. One of the challenges in this field in our dear country can be seen in the field of non-compliance with global standards in the process of dehydrating food and as a result of that, not obtaining the necessary approvals from the food laboratories of the target countries for the export of dried products. The process of dehydrating food can be very sensitive depending on the type of food and the physical and chemical characteristics of and should be done under controlled and managed conditions with high sensitivity. Quality is defined by characteristics that meet the needs of customers. These characteristics can be related to human senses, nutritional content of products, physical properties of products, be in products and durability and… so on. For example, sudden changes in temperature during dehydration of banana slices can lead to color change and loss of quality of the dehydrated fruit at the end of the product dehydrating process. Also, the dehydrating process should be done in specific steps and away from unwanted Also, the drying process should be done in specific stages and away from unwanted gases such as (carbon monoxide, methane, etc.) to avoid unwanted chemical reactions and effects on the final product as much as possible. Considering that the food drying process requires heat generators, which mainly have low efficiency in electric models and high heat loss in gas models, online control, monitoring and management of energy consumption parameters and consumer synchronization With the data received from energy monitoring sensors, it can have a tremendous effect on the amount of energy consumed by the device and reduce its running costs. Also, creating an energy consumption management tool that has the ability to control real time by the user, but its changes have the least effect on the quality of the final product, is another factor that can lead to an increase in the overall efficiency of a dehydrator.
DryZero cabinet class dehydrators
This group of dehydrators are available in packages from the dimensions of home cabinets to 12-meter containers, with direct heating system or indirect heating system. All the equipment is mounted on the room and the operator only connects the dehydrator to the energy source (electricity and gas). Due to the ease of use for the operator, it is mostly used for dehydrtaing fruits and vegetables in home businesses or agricultural products by farmers. In this method, food items are placed in metal or plastic trays and placed inside the cabin.
The capacity of these dehydrators varies from several tens of kilograms to several tons per day. The dehydration time is much less compared to traditional methods and varies from a few hours to several days for different materials depending on the weight and initial moisture content of fresh products.
The dehydrating process in these devices is convection. In this way, the air heated by the condenser containing fluid flows in the cabin and causes the water vapor pressure to decrease in it. The gradient of water vapor pressure causes the product to drain moisture without destroying its texture or changing its noticeable color and causes the material to dehydrate.
DryZero hot air dehydrators for fruits, dehydrated fruits, vegetables and medicinal plants are designed and manufactured with the aim of providing a solution to the problem of the quality of the final product in the dehydrating process in hot air dehydrating for fruits, deydrated fruits, vegetables and medicinal plants. In this system, to solve the above problem, the localized HMI industrial user interface is used to simplify the drying process. The use of accurate data extraction equipment, the ability to manage energy consumption, the ability to be controlled by a mobile phone application based on IOT, the ability to provide suggested settings to help beginner users, Beginner, the ability to provide updates for the settings and software database, the use of system safety monitoring equipment, the industrial design of programming algorithms, the use of a combination of a microcontroller and a microprocessor with the ability to process multi-threaded and correct possible errors, dehydrating the product with the lowest amount Radiation and conduction with the aim of uniformity of the dehydrating process, the ability to adjust the volume of circulating air in the dehydrating chamber is one of the features of the designed system.
Product features
- Adjust the volume of circulating air in the dehydration chamber by the user
- Dehydrating the product without using direct heat (radiation or conduction) with the aim of making the dehydrating process more uniform and increasing the quality of the product
- Providing four selectable modes “ultra low consumption”, “low consumption”, “ideal” and “high power” to control the speed and energy consumption of the product dehydration process
- Monitor and control the system using Internet of Things protocols and the Farmino Android application
- Preventing the entry of methane, carbon monoxide, carbon dioxide and moisture caused by ignition by using convection heat transfer
- Creating a user interface with multi-language menus, with touch screen to make it easier for the user to work with the device.
- Using digital ambient temperature sensors with a measurement accuracy of 0.06 degrees Celsius and an error of 0.5 degrees to optimize the control power of the device.
- Using relative humidity sensors of the digital environment with an accuracy of 0.5% of relative humidity and an error of +-1% to increase the accuracy of the device in controlling the dehydrating process of the product.
- Using safety sensors for methane gas and carbon monoxide gas to monitor real-time gas leakage or incomplete fuel with the aim of increasing the safety of the system and minimizing the entry of unwanted gases into the dehydration chamber.
- Using K-type thermocouple sensors to measure and monitor the flame temperature and the temperature of the electric heat generator box with the aim of increasing the safety of the system.
- Using a fluid temperature sensor to accurately control the temperature of the intermediate fluid, prevent unwanted temperature increase due to gas pressure fluctuations, and increase system safety.
- The ability to continue the process of product dehydration after a power shortage using software methods
- Using voltage and current consumption sensors to calculate real-time power consumption and automatically adjust the maximum permissible power consumption based on the current capacity of the power grid
- Applying the code error correction system (ECC) during the transfer of sensor data by the two-way management of microcontroller-microprocessor with the aim of reducing errors in system data input.
- The ability to save the last product dehydrating settings for ease of applying the same settings in future uses
- The ability to provide recommended product dehydration settings (including parameters of maximum temperature, minimum temperature, chamber humidity and dehydration time) using an updatable database on the Internet and using Internet of Things communication protocols
- Update system software online and by providing software patches on the server
انرژی مصرفی دستگاه با تغییر پارامتر های حالت مصرف و شدت باد تغییر میکند. علاوه بر آن بسته به نوع و اندازه دستگاه، تعداد فنها، المنتها و مولدهای حرارت گازی متغییر است. به طور کلی سیستم مدیریت هوشمند انرژی درای زیرو بهترین بازدهی را برای شما به ارمغان خواهد آورد. برای اطلاع از این مورد به بخش درباره دستگاه در صفحه تنظیمات دستگاه وارد شوید و در قسمت نمایش اطلاعات دستگاه نسخه ی فرمور آن را مشاهده کنید. در قسمت بروز رسانی میتوانید در صورتی که بروزرسانی ای برای فرمور دستگاه شما موجود باشد، بروز رسانی را دانلود کرده و نصب نمایید. میزان مقاومت دستگاه در برابر عوامل محیطی با توجه به نوع دستگاه متفاوت است. این موارد را میتوانید در کاتالوگ هر دستگاه مشاهده نمایید. مشکل در ارتباط با اپلیکیشن فارمینو به دلایلی از جمله اتمام مدت یا حجم بسته ی اینترنت خریداری شده برای سیم کارت روی دستگاه، قطع موقت ارتباط اینترنت به دلایل ناشی از مشکلات شبکه ی اپراتورهای موبایل، عدم ارتباط تلفن همراه با اینترنت، قطع موقت ارتباط اینترنت تلفن همراه به دلایل ناشی از مشکلات ارائه دهنده سرویس اینترنت و یا اشکالات نادر ناشی از نواقص موجود در کد نویسی نرم افزار بوجود می آیند. درصورت بروز این مشکل پس از بررسی ارتباط تلفن همراه با اینترنت و بررسی موجودی بسته ی اینترنت سیم کارت دستگاه و رفع مشکلات و بررسی مجدد ارتباط با دستگاه، در صورتی که مشکل ارتباط دستگاه با اپلیکیشن تلفن همراه حل نشده بود با کارشناسان پشتیبانی شرکت تماس بگیرید. در برخی فروشگاه ها مشاهده میشود که ظرفیت دستگاه را با واحد کیلوگرم بیان میکنند، ولی در واقع مقیاس درستی برای نشان دادن ظرفیت دستگاه نیست و بر حسب نوع میوه یا سبزی و مقدار چگالی آن ممکن است مقدار متفاوتی داشته باشد. بهترین واحد برای نشان دادن ظرفیت دستگاه مساحت سینی های درون دستگاه است. برای دریافت آخرین نسخه های فرمور خشک کن برقی درای زیرو به مرکز دانلودها مراجعه کرده و از بخش مربوط به خشک کن برقی درای زیرو محتوای مورد نیاز خود را دانلود کنید.سوالات متداول
دانلودها