• نگاه کلی
  • مشخصات فنی
  • معرفی محصول
  • خدمات و پشتیبانی

خشک‌کن‌های اتاقی درای‌زیرو ®DryZero

خشک کردن با فناوری تکامل یافته درای زیرو

  • همه چیز آماده برای صادرات محصول – خشک کن های درای زیرو بر اساس دستورالعمل های قابل استفاده از استانداردهای S488.1، S448.2، S530.1 و S248.3 ASABE/ANSI انجمن مهندسین بیوسیستم آمریکا و سازمان ملی استاندارد آمریکا طراحی و ساخته شده اند.
  • بدون محدودیت خشک کنید – تنها با داشتن یک دستگاه قدرتمند میوه، گیاهان دارویی، سبزی، خشکبار و هرچه که در بازه ی دمایی تا 100 درجه سانتیگراد خشک می شود را بدون محدودیت خشک کنید.
  • یکنواخت خشک کنید – یکنواختی در خشک کردن محصول از همیشه بیشتر شده است. با تکنیک خشک کردن به روش همرفت و بدون استفاده از هرگونه تابش و یا رسانش از منبع مولد حرارت نگرانی شما بابت یکنواختی خشک شدن محصول را برطرف کرده ایم.
  • بالا، بالا و بالاتر – دمای خشک کردن محصول را بالاتر ببرید تا زمان خشک کردن را کاهش دهید و همه چیز را با خیال راحت به ما بسپارید. بالاترین کیفیت به همراه کاهش زمان خشک شدن با تکنولوژی انحصاری درای زیرو امکان پذیر شده است.
  • تا صفر درصد رطوبت خشک کنید! – تکنولوژی تکمیلی کاهش سریع رطوبت محفظه، با کمترین هدررفت انرژی رطوبت محفظه را تا حد ممکن کاهش داده و به دستگاه اجازه می دهد تا محصول را تابیشترین حد ممکن خشک نماید.
  • همه چیز بر لبه ی فناوری روز دنیا حرکت می کند – با استفاده از پنل کنترل رنگی لمسی با منوهای فارسی، هوشمندتر، دقیق تر و قدرتمندتر از همیشه مانند یک کارخانه دار حرفه ای از دستگاه خود بهره ببرید.
  • دقیق ترین سنسورها، سریع ترین واکنش ها – با استفاده از سنسورهای دیجیتال دما و رطوبت محفظه ی خشک کن هیچ اتفاقی از قلم نمی افتد، دستگاه سریع ترین واکنش های ممکن را در مقابل تغییرات دما و رطوبت محفظه خشک کن از خود نشان خواهد داد.
  • سنسورهای ایمنی جهت حفاظت چند لایه از تجهیزات شما – درای زیرو با استفاده از سنسورهای دمای باکس مولد حرارت و توان مصرفی از هرگونه حادثه ی غیر مترقبه جلوگیری کرده و تجهیزاتتان را با بالاترین سطح ایمنی محافظت می کند.

چرا خشک کن اتاقی

به خاطر ظرفیت بیشتر نسبت به کلاس کابینتی

صرفه اقتصادی بیشتر به خاطر استفاده از متریال ارزان تر در ساخت اتاق

راندمان بالاتر به خاطر استفاده از عایق های حرارتی و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا

یکنواختی ۹۹ درصدی محصولات به خاطر گردش هوای مداوم و یکنواخت

بهترین گزینه برای کسب و کار های بزرگ و صادر کننده های میوه خشک و گیاهان دارویی

سیستم مدیریت مصرف انرژی

تنظیم قدرت عملکرد دستگاه در مدل های برقی بر اساس توان در دسترس

تنظیم حالت مصرف برق بر اساس ساعت در کنتور های 3 زمانه

حالت های انرژی

power mode

فوق کم مصرف

کم مصرف

ایده آل

پرقدرت

دیتابیس کامل محصولات

اطلاعات مربوط به خشک کردن برای تمامی محصولات زراعی

بهترین امتیاز برای تازه کار ها 

بروزرسانی دیتابیس از طریق اینترنت

به صورت کاملا رایگان

کنترل با اپلیکیشن فارمینو

مشاهده برخط وضعیت دستگاه، مرحله فعلی، دما، رطوبت و زمان باقی مانده

امکان اعمال تنظیمات جدید بر روی دستگاه

امکان ایجاد دیتابیس شخصی برای محصولات اختصاصی

مطابق با آخرین استاندارد های دنیا

دستگاه ها منطبق بر آخرین استاندارد های کشوری و بین المللی طراحی و ساخته می شوند.

محصولات خشک شده آماده صادرات به تمامی کشور های دنیا هستند.

ASABE standard
CE standard
50001 standard
27001 standard
22000 standard
10002 standard
9001 standard

پنل کنترل یکپارچه

کنترل و پایش تمام اطلاعات مربوط به دستگاه

صفحه نمایش لمسی با محیط گرافیکی کاربر پسند

پردازنده قدرتمند 4 هسته ای و پردازنده گرافیکی ARM

دارای ساعت و تاریخ داخلی دقیق

سنسور های دیجیتال فوق دقیق

سنسور دما با دقت بسیار بالا و تعداد بالا جهت پایش دقیق محیط

سنسور دمای هیترباکس جهت جلوگیری خروج از محدوده دمای مجاز

سنسور دقیق اندازه گیری رطوبت و امکان تنظیم رطوبت نهایی محصول

سنسور گاز متان برای تشخیص نشتی گاز و جلو گیری از آتش سوزی

سنسور گاز CO برای تشخیص خام سوزی و خاموش کردن موقت دستگاه

سنسور اندازه گیری دمای سیال و دمای شعله

کیفیت مورد قبول برای صادرات

یکنواختی ۹۹ درصدی محصولات خشک شده

خشک کردن تا رطوبت ۰ درصد

جلوگیری از ورود گرد و غبار از محیط

خیالت از همه چی راحت

سنسورهای گاز متان برای تشخیص نشت گاز متان در محیط اطراف مشعل

ذخیره شدن تنظیمات هنگام قطعی برق و ادامه فرآیند پس از اتصال مجدد

مدیریت باکس های مولد حرارت با استفاده از سنسور دمای شعله و سیال

سیستم هشدار در صورت تشخیص خطر

مشخصات فیزیکی محفظه خشک‌کن اتاقی
حداقل ارتفاع سالن 1.6 متر
حداقل طول سالن 4 متر
حداقل عرض سالن 3 متر
حداقل قطر دیواره ها 15 سانتی متر
قطر عایق 5 سانتی متر
دانسیته عایق 30 درصد
حداکثر حرارت قابل تحمل عایق 800 درجه سانتی گراد
ابعاد پوششی عایق پوشش کامل دیواره ها، سقف و درب سالن
لایه محافظ گردو غبار نصب به صورت سفارشی
ابعاد پوششی لایه محافظ گرد و غبار پوشش کامل دیواره ها، سقف و درب سالن
مشخصات فیزیکی ترولی‌های خشک‌کن اتاقی
ارتفاع 1.2 - 1.8 متر (سفارشی)
طول 0.6 - 1 متر (سفارشی)
عرض 0.6 - 1 متر (سفارشی)
قطر پروفیل شاسی 2*2 یا 3*2 سانتی متر (سبک و سنگین سفارشی)
جنس پروفیل شاسی فولاد سیاه، فولاد با روکش گالوانیزه گرم، استیل (سفارشی)
تکنولوژی اتصال جوش CO2، پیچ و مهره
قطر چرخ ها 11 - 13 سانتی متر
فاصله کف ترولی از سطح زمین در سطح تراز 18 سانتی متر
ریل سینی ها نبشی گالوانیزه
تکنولوژی اتصال ریل به ترولی جوش CO2، پیچ و مهره
فاصله سینی ها 10 سانتی متر
مشخصات فیزیکی سینی‌های خشک‌کن اتاقی
ارتفاع 10 میلی متر (با هدف افزایش جریان هوا روی سینی ها لبه ها حذف شده اند و در صورت سفارش قابلیت اضافه شدن دارند)
طول 0.6 - 1 متر (سفارشی)
عرض 0.6 - 1 متر (سفارشی)
جنس سینی ها برنج آبکاری شده ( گالوانیزه گرم یا کروم)، استیل
ریل سینی ها نبشی گالوانیزه
سایز مش شبکه سینی 5*5 - 8*8 سانتی متر (سفارشی)
توری پلی اتیلن فود گرید روی سینی دارد
نوع پلیمر استفاده شده در توری HDPE
حفاظت اضافه توری در مقابل واکنش با مواد غذایی متریال حاوی پایدار ساز UV
سایز مش شبکه توری 7*7 میلی متر
مشخصات سنسورها
دقت اندازه گیری سنسور دما 0.0625 درجه سانتی گراد
خطای اندازه گیری سنسور دما + - 0.1 درجه سانتی گراد
نوع سنسور دما سنسور دیجیتال با قابلیت کالیبراسیون اتوماتیک
دقت اندازه گیری سنسور رطوبت محیط 0.1 % RH
خطای اندازه گیری سنسور رطوبت محیط 0.5 % RH
نوع سنسور رطوبت سنسور دیجیتال با قابلیت کالیبراسیون اتوماتیک
دقت اندازه گیری سنسور ایمنی ترموکوپل 0.5 درجه سانتیگراد
خطای اندازه گیری سنسور ایمنی ترموکوپل 2 درجه سانتیگراد
نوع سنسور ترموکوپل سنسور آنالوگ با خروجی اصلاح شده دیجیتال دارای کالیبراسیون اتوماتیک به روش Start Point Calibration
دقت اندازه گیری سنسور نشت گاز متان 1 ppm
خطای اندازه گیری سنسور نشت گاز متان + - 2 ppm
نوع سنسور گاز متان سنسور آنالوگ با کالیبراسیون به روش Three Point Calibration
دقت اندازه گیری سنسور تشخیص گاز منوکسیدکربن 1 ppm
خطای اندازه گیری سنسور تشخیص گاز منوکسیدکربن + - 3 ppm
نوع سنسور گاز منوکسیدکربن سنسور آنالوگ با کالیبراسیون به روش Three Point Calibration
دقت اندازه گیری سنسور توان مصرفی 1 وات
خطای اندازه گیری سنسور توان مصرفی + - 2 وات
دقت اندازه گیری سنسور انسداد خروج دود سنسور آنالوگ دو وضعیتی
نرخ وقوع خطای سنسور 1 در 15000000 داده برداری
دقت سنسور تشخیص وضعیت درب سنسور آنالوگ دو وضعیتی
نرخ وقوع خطای سنسور 1 در 100000 داده برداری
مشخصات فنی پنل کنترل
فرکانس پردازنده مرکزی 1.7 گیگاهرتز (قفل شده)
تعداد هسته های پردازشی 4 هسته
معماری پردازنده مرکزی ARM-V8A 64Bit
فرکانس پردازنده گرافیکی 640 مگاهرتز
ظرفیت حافظه دسترسی تصادفی RAM 4 گیگابایت
نوع حافظه دسترسی تصادفی RAM LPDDR4 - 3200MHz
ظرفیت حافظه ذخیره سازی اطلاعات 64 گیگابایت
تکنولوژی ارتباطی حافظه ذخیره سازی اطلاعات UFS 2.0 ~ A2
حداکثر پهنای باند درگاه شبکه 1GB/s
صفحه نمایش رنگی بله
صفحه نمایش لمسی بله
فناوری صفحه نمایش IPS LCD
بازه اندازه صفحه نمایش 7 تا 10 اینچ
رزولوشن صفحه نمایش 480*800 - 900*1600 پیکسل
نسبت صفحه نمایش به بدنه پنل 27.5 درصد
محافظ صفحه نمایش Corning Gorilla Glass 3
فرکانس پردازشی میکروکنترلر IO 16 میلیون سیکل پردازشی در ثانیه
ولتاژ ورودی پنل کنترل 220 ولت AC
حداکثر توان مصرفی پنل کنترل 130 وات ساعت
درگاه های ارتباطی درگاه اتصال سنسورهای دما، درگاه اتصال سنسورهای رطوبت، درگاه اتصال سنسور توان مصرفی، درگاه اتصال سنسورهای ترموکوپل، درگاه اتصال سنسورهای گاز متان و منوکسید کربن، درگاه اتصال سنسور انسداد خروجی دود، درگاه اتصال سنسور وضعیت درب، درگاه استاندارد برق ورودی، درگاه ارتباط با باکس کنترل، درگاه های ارتباط شبکه LAN
مشخصات باکس مولد حرارت برقی *
بازه ی توان الکتریکی مصرفی 1.2 الی 24 کیلووات (وابسته به سفارش)
ولتاژ ورودی سیستم 220 ولت - 380 ولت
بازه ی توان حرارتی تولید شده 1.19 الی 23.2 کیلووات
توان بلوور سانتریفیوژ 770 وات
سرعت چرخش پروانه 4200 دور در دقیقه
ولتاژ ورودی 210 - 240 ولت تک فاز
جنس بدنه بلوور فولاد با روکش گالوانیزه گرم
جنس پروانه فولاد با روکش گالوانیزه گرم
دبی جریان هوای عبوری از هر بلوور 2400 مترمکعب بر ساعت
جنس عایق‌ها نمد نسوز صنعتی
مشخصات باکس مولد حرارت گازی **
ظرفیت حرارتی ورودی 26.2 کیلووات به بالا (وابسته به سفارش)
ظرفیت حرارتی خروجی 24.3 کیلووات به بالا (وابسته به سفارش)
راندمان حرارتی 92.8 درصد
حداکثر فشار مدار سیال 3 بار
حداکثر دمای مدار سیال 105 درجه سانتیگراد
حجم سیال در گردش 6 لیتر
ولتاژ ورودی باکس مولد حرارت گازی 220 - 230 ولت / 50 هرتز
حداکثر توان الکتریکی مصرفی باکس مولد حرارت گازی 125 وات
توان بلوور سانتریفیوژ 770 وات
سرعت چرخش پروانه 4200 دور در دقیقه
ولتاژ ورودی 210 - 240 ولت تک فاز
جنس بدنه بلوور فولاد با روکش گالوانیزه گرم
جنس پروانه فولاد با روکش گالوانیزه گرم
دبی جریان هوای عبوری از هر بلوور 2400 مترمکعب بر ساعت
جنس عایق‌ها نمد نسوز صنعتی
مشخصات سیستم تخلیه رطوبت
سیستم کنترل فن و دریچه
توان مصرفی فن تخلیه رطوبت 270 وات
سرعت چرخش فن تخلیه رطوبت 1900 دور در دقیقه
ولتاژ ورودی فن تخلیه رطوبت 210 - 240 ولت
دبی هوای عبوری 1100 متر مکعب بر ساعت
حجم سیال در گردش 6 لیتر
حداکثر زاویه چرخش دریچه 180 درجه
بازه ی زاویه تنظیم شده جهت باز و بست دریچه 0 - 90 درجه
دقت چرخش دریچه 0.1 درجه
خطای چرخش دریچه 0.5 درجه
سیستم کالیبراسیون چرخش دریچه کالیبراسیون خودکار به روش Start Point Calibration
پارامترهای قابل تنظیم
قابلیت تنظیم حداقل دما در بازه ی 20 الی 90 درجه سانتیگراد - توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم حداکثر دما در بازه 25 الی 95 درجه سانتیگراد - توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم رطوبت نهایی محصول در بازه ی 8 الی 99 درصد RH - توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم زمان خشک شدن محصول در بازه ی 1 دقیقه الی 24 ساعت - توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت انتخاب تنظیمات خشک کردن محصول از لیست دیتابیس پیشنهادی بدون محدودیت - توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم قفل صفحه و قفل و باز کردن صفحه توسط پنل کنترل
قابلیت بروزرسانی دیتابیس تنظیمات پیشنهادی توسط پنل کنترل
قابلیت بروزرسانی نرم افزار (فیرمور) دستگاه توسط پنل کنترل
قابلیت تنظیم زبان برنامه بین زبان های فارسی و عربی - توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم نوع فونت و سایز فوقنت صفحه نمایش توسط پنل کنترل
قابلیت تنظیم تم رنگ المان ها توسط پنل کنترل
قابلیت تنظیم تم پس زمینه بین حالت تیره و روشن به طور خودکار یا دستی - توسط پنل کنترل
اتصال دستگاه به اپلیکیشن فارمینو توسط اسکن QR Code توسط اپلیکیشن فارمینو و پشتیبانی شده در پنل کنترل
قابلیت مدیریت انرژی مصرفی توسط کاربر در چهار سطح "فوق کم مصرف"، "کم مصرف"، "ایده آل" و "پرقدرت" - توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم زمان و تاریخ به صورت خودکار و دستی - توسط پنل کنترل
قابلیت رد کردن مراحل خشک کردن در صورت عدم نیاز توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت توقف دستگاه در حین کار در مراحل توسط پنل کنترل و اپلیکیشن
مشخصات متد ارتباطی
پروتکل ارتباطی PAIOT
بستر ارتباطی اینترنت
شبکه ارتباطی 3G, 4G, TD-LTE
پروتکل امنیتی TLS 1.3

* در مدل های برقی و هیبرید به کار برده شده اند.

** در مدل های گازی و هیبرید به کار برده شده اند.

توجه: اعداد و مقادیر بیان شده در این صفحه در شرایط استاندارد و با دستگاهی که به تازگی راه اندازی شده است به دست آمده است.

پیش از آشنایی با محصول

افزایش جمعیت جهان و رشد بی رویه آن نیاز به مواد غذایی را به نحوی مهار ناپذیر افزایش داده و گسترش صنایع به ویژه صنایع غذایی را ضروری نموده است. یکی از فرآیندهای پرکاربرد در صنایع غذایی، خشک کردن مواد غذایی اعم از مواد غذایی طبیعی یا فرآوری شده جهت مصرف به صورت مستقیم یا استفاده بعنوان ورودی صنایع تبدیلی دیگر است. امروزه خشک کردن محصولات غذایی بطور گسترده و در مقیاس صنعتی در کشورهای پیشرفته صورت می‌گیرد. از جمله چالش های این حوزه در کشور عزیزمان را می توان در حوزه عدم رعایت استانداردهای جهانی در فرآیند خشک کردن مواد غذایی و در نتیجه ی آن عدم اخذ تاییدیه های لازم از آزمایشگاه های مواد غذایی کشورهای هدف برای صادرات محصولات خشک شده دانست. فرآیند خشک کردن مواد غذایی بسته به نوع ماده غذایی و ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن ماده می تواند بسیار حساس بوده و بایستی در شرایط کنترل و مدیریت شده با حساسیت بالا انجام شود. کیفیت با خصوصیاتی تعریف می شود که نیازهای مشتریان را تامین می‌کند. این خصوصیات می‌توانند مربوط به حواس انسان، محتوای تغذیه‌ای محصولات، خواص فیزیکی محصولات، سطح آلودگی میکروبیولوژی در محصولات و ماندگاری و... باشند. به طور مثال تغییرات ناگهانی دما در حین خشک کردن ورقه های موز می تواند منجر به تغییر رنگ و افت کیفیت میوه ی خشک شده در پایان فرآیند خشک کردن محصول شود. همچنین فرآیند خشک کردن بایستی در مراحل مشخص و به دور از گازهای ناخواسته مانند (منوکسید کربن، متان و ...) انجام شود تا از واکنش های ناخواسته شیمیایی و اثرگذاری بر محصول نهایی تا حد امکان جلوگیری شود. از دیگر پارامترهای حائز اهمیت در فرآیند خشک کردن مدیریت مصرف انرژی است. با توجه به اینکه فرآیند خشک کردن مواد غذایی نیازمند مولدهای حرارت است که عمدتا در مدل های برقی از بازده کم برخوردار بوده و در مدل های گازی نیز اتلاف بالای حرارتی وجود دارد، کنترل، پایش و مدیریت برخط پارامترهای مصرف انرژی و همگام سازی مصرف کننده ها با داده های دریافتی از سنسورهای پایش انرژی می‌تواند اثر شگرفی بر میزان انرژی مصرف دستگاه و کاهش هزینه های جاری آن داشته باشد. همچنین ایجاد ابزار مدیریت مصرف انرژی که قابلیت کنترل زمان واقعی توسط کاربر را داشته اما تغییرات آن کمترین اثر را بر کیفیت محصول نهایی بگذارد از دیگر عواملی است که می تواند منجر به افزایش بازدهی کل یک دستگاه خشک‌کن شود.

خشک‌کن‌های اتاقی درای‌زیرو DryZero

خشک‌کن اتاقی تمام اتوماتیک DryZero محصولی از شرکت توسعه پویان آروند می باشد که نسخه ی ابتدایی آن در سال 1394 طراحی و ساخته شده است. این خشک‌کن با سه منبع انرژی برق، گاز شهری و هیبرید(ترکیب برق و گاز) طراحی و ساخته شده است. از ویژگی های خشک‌کن‌های اتاقی DryZero می توان به قدرت بالای خشک کردن محصول، توان تخلیه رطوبتی بالا و قابلیت انتخاب از بین تنظیمات پیشنهادی خشک کردن محصول از منوهای پنل کنترل اشاره کرد.

خشک‌کن‌های هوای گرم میوه، خشکبار، سبزی و گیاهان دارویی درای‌زیرو DryZero با هدف ارائه راهکاری برای حل مشکل کیفیت فرآورده نهایی در فرآیند خشک کردن در خشک‌کن‌های هوای گرم میوه، خشکبار، سبزی و گیاهان دارویی طراحی و ساخته شده است. در این سیستم برای حل مشکل فوق از رابط کاربری صنعتی HMI بومی سازی شده جهت ساده سازی فرآیند خشک کردن استفاده شده است. استفاده از تجهیزات استحصال داده دقیق، قابلیت مدیریت مصرف انرژی، قابلیت کنترل توسط اپلیکیشن تلفن همراه بر بسترIOT، قابلیت ارائه تنظیمات پیشنهادی برای کمک به کاربران مبتدی، قابلیت ارائه بروزرسانی برای دیتابیس تنظیمات و نرم افزار، استفاده از تجهیزات پایش ایمنی سیستم، طراحی صنعتی الگوریتم های برنامه نویسی، استفاده از ترکیبی از میکروکنترلر و میکروپروسسور با قابلیت پردازش چند رشته ای و تصحیح خطاهای احتمالی، خشک کردن محصول با کمترین میزان تابش و رسانش با هدف یکنواختی فرآیند خشک شدن، قابلیت تنظیم حجم هوای درگردش در محفظه خشک‌کن از ویژگی های سیستم طراحی شده است.

ویژگی های محصول

  • قابلیت تنظیم حجم جریان هوای در گردش در محفظه خشک کن توسط کاربر
  • خشک کردن محصول بدون استفاده از حرارت مستقیم (تابش یا رسانش) با هدف یکنواخت تر شدن فرآیند خشک سازی و افزایش کیفیت محصول
  • ارائه چهار حالت قابل انتخاب "فوق کم مصرف"، "کم مصرف"، "ایده آل" و "پرقدرت" جهت کنترل سرعت و مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن محصول
  • قابلیت پایش و کنترل بر بستر اینترنت با استفاده از پروتکل های اینترنت اشیاء و اپلیکیشن اندروید توسعه داده شده (فارمینو)
  • جلوگیری از ورود گازهای متان، منوکسیدکربن، دی اکسید کربن و رطوبت ناشی از اشتعال با استفاده از انتقال حرارت همرفت
  • ایجاد رابط کاربری با ویژگی منوهای چند زبانه (شامل زبان فارسی)، رنگی و صفحه نمایش لمسی جهت سهولت کار با دستگاه برای کاربر
  • به کارگیری سنسورهای دمای محیط دیجیتال با دقت اندازه گیری 0.06 درجه سانتی گراد و خطای 0.5 درجه جهت بهینه سازی قدرت کنترل دستگاه
  • به کارگیری سنسورهای رطوبت نسبی محیط دیجیتال با دقت 0.5 درصد رطوبت نسبی و خطای +- 1 درصد جهت افزایش دقت دستگاه در کنترل فرآیند خشک کردن محصول
  • استفاده از سنسورهای ایمنی گاز متان و گاز منوکسید کربن جهت پایش زمان واقعی نشت گاز یا سوخت ناقص با هدف افزایش ایمنی سیستم و به حداقل رساندن ورود گازهای ناخواسته به محفظه خشک کن
  • به کارگیری سنسورهای ترموکوپل تایپ K جهت اندازه گیری و پایش دمای شعله و دمای باکس مولد حرارت الکتریکی با هدف افزایش ایمنی سیستم
  • استفاده از سنسور دمای سیال جهت کنترل دقیق دمای سیال واسط، جلوگیری از افزایش ناخواسته ی دما ناشی از نوسانات فشار گاز و افزایش ایمنی سیستم
  • قابلیت ادامه فرآیند خشک کردن محصول پس از قطع برق با استفاده از روش های نرم افزاری
  • به کارگیری سنسورهای ولتاژ و جریان مصرفی جهت محاسبه ی زمان واقعی توان مصرفی و تنظیم خودکار حداکثر توان مجاز مصرفی بر اساس ظرفیت لحظه ای شبکه برق
  • به کارگیری سیستم اصلاح خطای کد (ECC) حین انتقال داده های سنسورها توسط مدیریت دوسویه ی ریزکنترلر-ریزپردازنده با هدف کاهش خطا در ورودی داده های سیستم
  • قابلیت ذخیره سازی آخرین تنظیمات خشک کردن محصول جهت سهولت به کارگیری همان تنظیم در استفاده های بعدی
  • قابلیت ارائه تنظیمات پیشنهادی خشک کردن محصول (شامل پارامترهای دمای بیشینه، دمای کمینه، رطوبت محفظه و زمان خشک کردن) با استفاده از دیتابیس قابل بروزرسانی بر بستر اینترنت و با به کارگیری پروتکل های ارتباطی اینترنت اشیاء
  • قابلیت بروزرسانی نرم افزار سیستم به صورت آنلاین و از طریق ارائه وصله های نرم افزاری روی سرور

سوالات متداول

انرژی مصرفی دستگاه با تغییر پارامتر های حالت مصرف و شدت باد تغییر می‌کند. علاوه بر آن بسته به نوع و اندازه دستگاه، تعداد فن‌ها، المنت‌ها و مولدهای حرارت گازی متغییر است. به طور کلی سیستم مدیریت هوشمند انرژی درای زیرو بهترین بازدهی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

برای اطلاع از این مورد به بخش درباره دستگاه در صفحه تنظیمات دستگاه وارد شوید و در قسمت نمایش اطلاعات دستگاه نسخه ی فرمور آن را مشاهده کنید. در قسمت بروز رسانی می‌توانید در صورتی که بروزرسانی ای برای فرمور دستگاه شما موجود باشد، بروز رسانی را دانلود کرده و نصب نمایید.

میزان مقاومت دستگاه در برابر عوامل محیطی با توجه به نوع دستگاه متفاوت است. این موارد را می‌توانید در کاتالوگ هر دستگاه مشاهده نمایید.

مشکل در ارتباط با اپلیکیشن فارمینو به دلایلی از جمله اتمام مدت یا حجم بسته ی اینترنت خریداری شده برای سیم کارت روی دستگاه، قطع موقت ارتباط اینترنت به دلایل ناشی از مشکلات شبکه ی اپراتورهای موبایل، عدم ارتباط تلفن همراه با اینترنت، قطع موقت ارتباط اینترنت تلفن همراه به دلایل ناشی از مشکلات ارائه دهنده سرویس اینترنت و یا اشکالات نادر ناشی از نواقص موجود در کد نویسی نرم افزار بوجود می آیند. درصورت بروز این مشکل پس از بررسی ارتباط تلفن همراه با اینترنت و بررسی موجودی بسته ی اینترنت سیم کارت دستگاه و رفع مشکلات و بررسی مجدد ارتباط با دستگاه، در صورتی که مشکل ارتباط دستگاه با اپلیکیشن تلفن همراه حل نشده بود با کارشناسان پشتیبانی شرکت تماس بگیرید.

در برخی فروشگاه ها مشاهده می‌شود که ظرفیت دستگاه را با واحد کیلوگرم بیان می‌کنند، ولی در واقع مقیاس درستی برای نشان دادن ظرفیت دستگاه نیست و بر حسب نوع میوه یا سبزی و مقدار چگالی آن ممکن است مقدار متفاوتی داشته باشد.

بهترین واحد برای نشان دادن ظرفیت دستگاه مساحت سینی های درون دستگاه است.

دانلودها

برای دریافت آخرین نسخه های فرمور خشک کن برقی درای زیرو به مرکز دانلودها مراجعه کرده و از بخش مربوط به خشک کن برقی درای زیرو محتوای مورد نیاز خود را دانلود کنید.