- Overview
- Technical Info
- Introduction
- Service and Support
چرا خشک کن اتاقی به خاطر ظرفیت بیشتر نسبت به کلاس کابینتی صرفه اقتصادی بیشتر به خاطر استفاده از متریال ارزان تر در ساخت اتاق راندمان بالاتر به خاطر استفاده از عایق های حرارتی و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا یکنواختی ۹۹ درصدی محصولات به خاطر گردش هوای مداوم و یکنواخت بهترین گزینه برای کسب و کار های بزرگ و صادر کننده های میوه خشک و گیاهان دارویی تنظیم قدرت عملکرد دستگاه در مدل های برقی بر اساس توان در دسترس تنظیم حالت مصرف برق بر اساس ساعت در کنتور های 3 زمانه حالت های انرژی فوق کم مصرف کم مصرف ایده آل پرقدرت فوق کم مصرف کم مصرف ایده آل پرقدرت اطلاعات مربوط به خشک کردن برای تمامی محصولات زراعی بهترین امتیاز برای تازه کار ها بروزرسانی دیتابیس از طریق اینترنت به صورت کاملا رایگان مشاهده برخط وضعیت دستگاه، مرحله فعلی، دما، رطوبت و زمان باقی مانده امکان اعمال تنظیمات جدید بر روی دستگاه امکان ایجاد دیتابیس شخصی برای محصولات اختصاصی دستگاه ها منطبق بر آخرین استاندارد های کشوری و بین المللی طراحی و ساخته می شوند. محصولات خشک شده آماده صادرات به تمامی کشور های دنیا هستند. کنترل و پایش تمام اطلاعات مربوط به دستگاه صفحه نمایش لمسی با محیط گرافیکی کاربر پسند پردازنده قدرتمند 4 هسته ای و پردازنده گرافیکی ARM دارای ساعت و تاریخ داخلی دقیق سنسور دما با دقت بسیار بالا و تعداد بالا جهت پایش دقیق محیط سنسور دمای هیترباکس جهت جلوگیری خروج از محدوده دمای مجاز سنسور دقیق اندازه گیری رطوبت و امکان تنظیم رطوبت نهایی محصول سنسور گاز متان برای تشخیص نشتی گاز و جلو گیری از آتش سوزی سنسور گاز CO برای تشخیص خام سوزی و خاموش کردن موقت دستگاه سنسور اندازه گیری دمای سیال و دمای شعله یکنواختی ۹۹ درصدی محصولات خشک شده خشک کردن تا رطوبت ۰ درصد جلوگیری از ورود گرد و غبار از محیط سنسورهای گاز متان برای تشخیص نشت گاز متان در محیط اطراف مشعل ذخیره شدن تنظیمات هنگام قطعی برق و ادامه فرآیند پس از اتصال مجدد مدیریت باکس های مولد حرارت با استفاده از سنسور دمای شعله و سیال سیستم هشدار در صورت تشخیص خطرخشککنهای اتاقی درایزیرو ®DryZero
خشک کردن با فناوری تکامل یافته درای زیرو
سیستم مدیریت مصرف انرژی
دیتابیس کامل محصولات
کنترل با اپلیکیشن فارمینو
مطابق با آخرین استاندارد های دنیا
پنل کنترل یکپارچه
سنسور های دیجیتال فوق دقیق
کیفیت مورد قبول برای صادرات
خیالت از همه چی راحت
* در مدل های برقی و هیبرید به کار برده شده اند. ** در مدل های گازی و هیبرید به کار برده شده اند. توجه: اعداد و مقادیر بیان شده در این صفحه در شرایط استاندارد و با دستگاهی که به تازگی راه اندازی شده است به دست آمده است.
مشخصات فیزیکی محفظه خشککن اتاقی
حداقل ارتفاع سالن
1.6 متر
حداقل طول سالن
4 متر
حداقل عرض سالن
3 متر
حداقل قطر دیواره ها
15 سانتی متر
قطر عایق
5 سانتی متر
دانسیته عایق
30 درصد
حداکثر حرارت قابل تحمل عایق
800 درجه سانتی گراد
ابعاد پوششی عایق
پوشش کامل دیواره ها، سقف و درب سالن
لایه محافظ گردو غبار
نصب به صورت سفارشی
ابعاد پوششی لایه محافظ گرد و غبار
پوشش کامل دیواره ها، سقف و درب سالن
مشخصات فیزیکی ترولیهای خشککن اتاقی
ارتفاع
1.2 – 1.8 متر (سفارشی)
طول
0.6 – 1 متر (سفارشی)
عرض
0.6 – 1 متر (سفارشی)
قطر پروفیل شاسی
2*2 یا 3*2 سانتی متر (سبک و سنگین سفارشی)
جنس پروفیل شاسی
فولاد سیاه، فولاد با روکش گالوانیزه گرم، استیل (سفارشی)
تکنولوژی اتصال
جوش CO2، پیچ و مهره
قطر چرخ ها
11 – 13 سانتی متر
فاصله کف ترولی از سطح زمین در سطح تراز
18 سانتی متر
ریل سینی ها
نبشی گالوانیزه
تکنولوژی اتصال ریل به ترولی
جوش CO2، پیچ و مهره
فاصله سینی ها
10 سانتی متر
مشخصات فیزیکی سینیهای خشککن اتاقی
ارتفاع
10 میلی متر (با هدف افزایش جریان هوا روی سینی ها لبه ها حذف شده اند و در صورت سفارش قابلیت اضافه شدن دارند)
طول
0.6 – 1 متر (سفارشی)
عرض
0.6 – 1 متر (سفارشی)
جنس سینی ها
برنج آبکاری شده ( گالوانیزه گرم یا کروم)، استیل
ریل سینی ها
نبشی گالوانیزه
سایز مش شبکه سینی
5*5 – 8*8 سانتی متر (سفارشی)
توری پلی اتیلن فود گرید روی سینی
دارد
نوع پلیمر استفاده شده در توری
HDPE
حفاظت اضافه توری در مقابل واکنش با مواد غذایی
متریال حاوی پایدار ساز UV
سایز مش شبکه توری
7*7 میلی متر
مشخصات سنسورها
دقت اندازه گیری سنسور دما
0.0625 درجه سانتی گراد
خطای اندازه گیری سنسور دما
+ – 0.1 درجه سانتی گراد
نوع سنسور دما
سنسور دیجیتال با قابلیت کالیبراسیون اتوماتیک
دقت اندازه گیری سنسور رطوبت محیط
0.1 % RH
خطای اندازه گیری سنسور رطوبت محیط
0.5 % RH
نوع سنسور رطوبت
سنسور دیجیتال با قابلیت کالیبراسیون اتوماتیک
دقت اندازه گیری سنسور ایمنی ترموکوپل
0.5 درجه سانتیگراد
خطای اندازه گیری سنسور ایمنی ترموکوپل
2 درجه سانتیگراد
نوع سنسور ترموکوپل
سنسور آنالوگ با خروجی اصلاح شده دیجیتال دارای کالیبراسیون اتوماتیک به روش Start Point Calibration
دقت اندازه گیری سنسور نشت گاز متان
1 ppm
خطای اندازه گیری سنسور نشت گاز متان
+ – 2 ppm
نوع سنسور گاز متان
سنسور آنالوگ با کالیبراسیون به روش Three Point Calibration
دقت اندازه گیری سنسور تشخیص گاز منوکسیدکربن
1 ppm
خطای اندازه گیری سنسور تشخیص گاز منوکسیدکربن
+ – 3 ppm
نوع سنسور گاز منوکسیدکربن
سنسور آنالوگ با کالیبراسیون به روش Three Point Calibration
دقت اندازه گیری سنسور توان مصرفی
1 وات
خطای اندازه گیری سنسور توان مصرفی
+ – 2 وات
دقت اندازه گیری سنسور انسداد خروج دود
سنسور آنالوگ دو وضعیتی
نرخ وقوع خطای سنسور
1 در 15000000 داده برداری
دقت سنسور تشخیص وضعیت درب
سنسور آنالوگ دو وضعیتی
نرخ وقوع خطای سنسور
1 در 100000 داده برداری
مشخصات فنی پنل کنترل
فرکانس پردازنده مرکزی
1.7 گیگاهرتز (قفل شده)
تعداد هسته های پردازشی
4 هسته
معماری پردازنده مرکزی
ARM-V8A 64Bit
فرکانس پردازنده گرافیکی
640 مگاهرتز
ظرفیت حافظه دسترسی تصادفی RAM
4 گیگابایت
نوع حافظه دسترسی تصادفی RAM
LPDDR4 – 3200MHz
ظرفیت حافظه ذخیره سازی اطلاعات
64 گیگابایت
تکنولوژی ارتباطی حافظه ذخیره سازی اطلاعات
UFS 2.0 ~ A2
حداکثر پهنای باند درگاه شبکه
1GB/s
صفحه نمایش رنگی
بله
صفحه نمایش لمسی
بله
فناوری صفحه نمایش
IPS LCD
بازه اندازه صفحه نمایش
7 تا 10 اینچ
رزولوشن صفحه نمایش
480*800 – 900*1600 پیکسل
نسبت صفحه نمایش به بدنه پنل
27.5 درصد
محافظ صفحه نمایش
Corning Gorilla Glass 3
فرکانس پردازشی میکروکنترلر IO
16 میلیون سیکل پردازشی در ثانیه
ولتاژ ورودی پنل کنترل
220 ولت AC
حداکثر توان مصرفی پنل کنترل
130 وات ساعت
درگاه های ارتباطی
درگاه اتصال سنسورهای دما، درگاه اتصال سنسورهای رطوبت، درگاه اتصال سنسور توان مصرفی، درگاه اتصال سنسورهای ترموکوپل، درگاه اتصال سنسورهای گاز متان و منوکسید کربن، درگاه اتصال سنسور انسداد خروجی دود، درگاه اتصال سنسور وضعیت درب، درگاه استاندارد برق ورودی، درگاه ارتباط با باکس کنترل، درگاه های ارتباط شبکه LAN
مشخصات باکس مولد حرارت برقی *
بازه ی توان الکتریکی مصرفی
1.2 الی 24 کیلووات (وابسته به سفارش)
ولتاژ ورودی سیستم
220 ولت – 380 ولت
بازه ی توان حرارتی تولید شده
1.19 الی 23.2 کیلووات
توان بلوور سانتریفیوژ
770 وات
سرعت چرخش پروانه
4200 دور در دقیقه
ولتاژ ورودی
210 – 240 ولت تک فاز
جنس بدنه بلوور
فولاد با روکش گالوانیزه گرم
جنس پروانه
فولاد با روکش گالوانیزه گرم
دبی جریان هوای عبوری از هر بلوور
2400 مترمکعب بر ساعت
جنس عایقها
نمد نسوز صنعتی
مشخصات باکس مولد حرارت گازی **
ظرفیت حرارتی ورودی
26.2 کیلووات به بالا (وابسته به سفارش)
ظرفیت حرارتی خروجی
24.3 کیلووات به بالا (وابسته به سفارش)
راندمان حرارتی
92.8 درصد
حداکثر فشار مدار سیال
3 بار
حداکثر دمای مدار سیال
105 درجه سانتیگراد
حجم سیال در گردش
6 لیتر
ولتاژ ورودی باکس مولد حرارت گازی
220 – 230 ولت / 50 هرتز
حداکثر توان الکتریکی مصرفی باکس مولد حرارت گازی
125 وات
توان بلوور سانتریفیوژ
770 وات
سرعت چرخش پروانه
4200 دور در دقیقه
ولتاژ ورودی
210 – 240 ولت تک فاز
جنس بدنه بلوور
فولاد با روکش گالوانیزه گرم
جنس پروانه
فولاد با روکش گالوانیزه گرم
دبی جریان هوای عبوری از هر بلوور
2400 مترمکعب بر ساعت
جنس عایقها
نمد نسوز صنعتی
مشخصات سیستم تخلیه رطوبت
سیستم کنترل
فن و دریچه
توان مصرفی فن تخلیه رطوبت
270 وات
سرعت چرخش فن تخلیه رطوبت
1900 دور در دقیقه
ولتاژ ورودی فن تخلیه رطوبت
210 – 240 ولت
دبی هوای عبوری
1100 متر مکعب بر ساعت
حجم سیال در گردش
6 لیتر
حداکثر زاویه چرخش دریچه
180 درجه
بازه ی زاویه تنظیم شده جهت باز و بست دریچه
0 – 90 درجه
دقت چرخش دریچه
0.1 درجه
خطای چرخش دریچه
0.5 درجه
سیستم کالیبراسیون چرخش دریچه
کالیبراسیون خودکار به روش Start Point Calibration
پارامترهای قابل تنظیم
قابلیت تنظیم حداقل دما
در بازه ی 20 الی 90 درجه سانتیگراد – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم حداکثر دما
در بازه 25 الی 95 درجه سانتیگراد – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم رطوبت نهایی محصول
در بازه ی 8 الی 99 درصد RH – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم زمان خشک شدن محصول
در بازه ی 1 دقیقه الی 24 ساعت – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت انتخاب تنظیمات خشک کردن محصول از لیست دیتابیس پیشنهادی
بدون محدودیت – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم قفل صفحه و قفل و باز کردن صفحه
توسط پنل کنترل
قابلیت بروزرسانی دیتابیس تنظیمات پیشنهادی
توسط پنل کنترل
قابلیت بروزرسانی نرم افزار (فیرمور) دستگاه
توسط پنل کنترل
قابلیت تنظیم زبان برنامه
بین زبان های فارسی و عربی – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم نوع فونت و سایز فوقنت صفحه نمایش
توسط پنل کنترل
قابلیت تنظیم تم رنگ المان ها
توسط پنل کنترل
قابلیت تنظیم تم پس زمینه بین حالت تیره و روشن
به طور خودکار یا دستی – توسط پنل کنترل
اتصال دستگاه به اپلیکیشن فارمینو توسط اسکن QR Code
توسط اپلیکیشن فارمینو و پشتیبانی شده در پنل کنترل
قابلیت مدیریت انرژی مصرفی توسط کاربر
در چهار سطح “فوق کم مصرف”، “کم مصرف”، “ایده آل” و “پرقدرت” – توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت تنظیم زمان و تاریخ
به صورت خودکار و دستی – توسط پنل کنترل
قابلیت رد کردن مراحل خشک کردن در صورت عدم نیاز
توسط پنل کنترل و اپلیکیشن فارمینو
قابلیت توقف دستگاه در حین کار در مراحل
توسط پنل کنترل و اپلیکیشن
مشخصات متد ارتباطی
پروتکل ارتباطی
PAIOT
بستر ارتباطی
اینترنت
شبکه ارتباطی
3G, 4G, TD-LTE
پروتکل امنیتی
TLS 1.3
Pre-Intro
The increase in the world’s population and its rampant growth has increased the need for food in an uncontrollable way and has necessitated the expansion of industries, especially food industries. Food dehydration is one of the most used processes in the food industry, whether natural or processed food for consumption in direct way or use as an input for other industries processes. Today, dehydration of foods is being done widely and on an industrial scale in developed countries. Among the challenges in this field in the world, are problems with consumers and industry grade standards which conventional devices cannot pass. Another problem is that the output of these devices cannot receive food standard certifications from food laboratories. The process of dehydrating food can be very sensitive depending on the type of food and the physical and chemical characteristics of that material and should be carried out under controlled and managed conditions with high sensitivity. Quality is defined by characteristics that meet the needs of customers. These characteristics can be related to human senses, nutritional content of products, physical properties of products, level of microbiological contamination in products and shelf life, etc. For example, sudden changes in temperature during dehydration of banana slices can lead to color change and loss of quality of the dehydrated fruit at the end of the product dehydrating process. Also, the dehydrating process should be done in specific steps and away from unwanted gases such as (carbon monoxide, methane, etc.) to avoid unwanted chemical reactions and effects on the final product as much as possible. Another important parameter in the dehydrating process is energy consumption management. Considering that the food dehydrating process requires heat generators, which mainly have low efficiency in electric models and high heat loss in gas models, online control, monitoring and management of energy consumption parameters and consumer synchronization With the data received from energy monitoring sensors, it can have a tremendous effect on the amount of energy consumed by the device and reduce its running costs. Also, creating an energy consumption management tool that has the ability to control real time by the user, but its changes have the least effect on the quality of the final product, is another factor that can lead to an increase in the overall efficiency of a dehydrator.
DryZero room-class dehydrator
DryZero fully automatic room-class dehydrator is a product of Tosee Pouyane Arvand Company, the first version of which was designed and built in 2014. This dehydrator is designed and built with three energy sources: electrical-source, gas-source and hybrid-source (combination of electrical and gas sources). Among the features of DryZero room-class dehydrator, we can mention the high power of dehydrating the product, the ability to discharge high humidity and the ability to choose from among the suggested settings for dehydrating the product from the control panel menus.
DryZero hot air dehydrators for fruits, dehydrated fruits, vegetables and medicinal plants are designed and manufactured with the aim of providing a solution to the problem of the quality of the final product in the dehydrating process in hot air dehydrating for fruits, deydrated fruits, vegetables and medicinal plants. In this system, to solve the above problem, the localized HMI industrial user interface is used to simplify the dehydration process. The use of accurate data extraction equipment, the ability to manage energy consumption, the ability to be controlled by a mobile phone application based on IOT, the ability to provide suggested settings to help beginner users, the ability to provide updates for the settings and software database, the use of system safety monitoring equipment, industrial design Programming algorithms, the use of a combination of microcontroller and microprocessor with multi-threaded processing and correcting possible errors, dehydrating the product with the lowest amount of radiation and conduction with the aim of uniformity of the dehydration process, the ability to adjust the volume of circulating air in the dehydration chamber are among the features.
Product features
- Adjust the volume of circulating air in the dehydration chamber by the user
- Dehydrating the product without using direct heat (radiation or conduction) with the aim of making the dehydrating process more uniform and increasing the quality of the product
- Providing four selectable modes “ultra low consumption”, “low consumption”, “ideal” and “high power” to control the speed and energy consumption of the product dehydration process
- Monitor and control the system using Internet of Things protocols and the Farmino Android application
- Preventing the entry of methane, carbon monoxide, carbon dioxide and moisture caused by ignition by using convection heat transfer
- Creating a user interface with multi-language menus, with touch screen to make it easier for the user to work with the device.
- Using digital ambient temperature sensors with a measurement accuracy of 0.06 degrees Celsius and an error of 0.5 degrees to optimize the control power of the device.
- Using relative humidity sensors of the digital environment with an accuracy of 0.5% of relative humidity and an error of +-1% to increase the accuracy of the device in controlling the dehydrating process of the product.
- Using safety sensors for methane gas and carbon monoxide gas to monitor real-time gas leakage or incomplete fuel with the aim of increasing the safety of the system and minimizing the entry of unwanted gases into the dehydration chamber.
- Using K-type thermocouple sensors to measure and monitor the flame temperature and the temperature of the electric heat generator box with the aim of increasing the safety of the system.
- Using a fluid temperature sensor to accurately control the temperature of the intermediate fluid, prevent unwanted temperature increase due to gas pressure fluctuations, and increase system safety.
- The ability to continue the process of product dehydration after a power shortage using software methods
- Using voltage and current consumption sensors to calculate real-time power consumption and automatically adjust the maximum permissible power consumption based on the current capacity of the power grid
- Applying the code error correction system (ECC) during the transfer of sensor data by the two-way management of microcontroller-microprocessor with the aim of reducing errors in system data input.
- The ability to save the last product dehydrating settings for ease of applying the same settings in future uses
- The ability to provide recommended product dehydration settings (including parameters of maximum temperature, minimum temperature, chamber humidity and dehydration time) using an updatable database on the Internet and using Internet of Things communication protocols
- Update system software online and by providing software patches on the server
سوالات متداول
انرژی مصرفی دستگاه با تغییر پارامتر های حالت مصرف و شدت باد تغییر میکند. علاوه بر آن بسته به نوع و اندازه دستگاه، تعداد فنها، المنتها و مولدهای حرارت گازی متغییر است. به طور کلی سیستم مدیریت هوشمند انرژی درای زیرو بهترین بازدهی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
برای اطلاع از این مورد به بخش درباره دستگاه در صفحه تنظیمات دستگاه وارد شوید و در قسمت نمایش اطلاعات دستگاه نسخه ی فرمور آن را مشاهده کنید. در قسمت بروز رسانی میتوانید در صورتی که بروزرسانی ای برای فرمور دستگاه شما موجود باشد، بروز رسانی را دانلود کرده و نصب نمایید.
میزان مقاومت دستگاه در برابر عوامل محیطی با توجه به نوع دستگاه متفاوت است. این موارد را میتوانید در کاتالوگ هر دستگاه مشاهده نمایید.
مشکل در ارتباط با اپلیکیشن فارمینو به دلایلی از جمله اتمام مدت یا حجم بسته ی اینترنت خریداری شده برای سیم کارت روی دستگاه، قطع موقت ارتباط اینترنت به دلایل ناشی از مشکلات شبکه ی اپراتورهای موبایل، عدم ارتباط تلفن همراه با اینترنت، قطع موقت ارتباط اینترنت تلفن همراه به دلایل ناشی از مشکلات ارائه دهنده سرویس اینترنت و یا اشکالات نادر ناشی از نواقص موجود در کد نویسی نرم افزار بوجود می آیند. درصورت بروز این مشکل پس از بررسی ارتباط تلفن همراه با اینترنت و بررسی موجودی بسته ی اینترنت سیم کارت دستگاه و رفع مشکلات و بررسی مجدد ارتباط با دستگاه، در صورتی که مشکل ارتباط دستگاه با اپلیکیشن تلفن همراه حل نشده بود با کارشناسان پشتیبانی شرکت تماس بگیرید.
در برخی فروشگاه ها مشاهده میشود که ظرفیت دستگاه را با واحد کیلوگرم بیان میکنند، ولی در واقع مقیاس درستی برای نشان دادن ظرفیت دستگاه نیست و بر حسب نوع میوه یا سبزی و مقدار چگالی آن ممکن است مقدار متفاوتی داشته باشد.
بهترین واحد برای نشان دادن ظرفیت دستگاه مساحت سینی های درون دستگاه است.
دانلودها
برای دریافت آخرین نسخه های فرمور خشک کن برقی درای زیرو به مرکز دانلودها مراجعه کرده و از بخش مربوط به خشک کن برقی درای زیرو محتوای مورد نیاز خود را دانلود کنید.